19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a Franciaországban megrendezett Effervescents du Monde világversenyen. Óriási siker ez, hiszen az aranyérmen túl a Top 10-es listára is felkerült ez az üde magyar tétel – amely ez alkalommal a szoros verseny és döntetlen helyezés miatt valójában tizenkettő tételt sorol: csupa neves francia és egyetlenegy olasz pezsgő szerepel rajta, nem utolsósorban pedig a rosé!

A 18. alkalommal megtartott nívós, színtiszta pezsgő-versenyen 80 fős zsűri vette górcső alá a nedűket a franciaországi Château des Ravatys-ban tavaly december második felében. A világ minden tájáról érkezett nemzetközi szakértők 4 napon át szigorú minőségi elvárások mentén, tökéletes kóstolási körülmények között vizsgálták a buborékos tételeket.

Összesen 35 arany- és 115 ezüstérmet nyertek a benevezett pezsgők – s ezek legjobbjai a Top 10.

Ez a kitüntetés most dupla aranyérmessé és dupla Top 10-essé tette a Hungaria rosé pezsgőt, hiszen két egymás utáni évben (2019 és 2020) kapta meg ezeket az elismeréseket az Effervescents du Monde-tól.

Farsangi időszakban is remekül párosítható a szezon finomságaival: olyan édességek mellé is klassz választás, mint például a farsangi fánk. Csak győzzünk választani a fánkok közül: klasszikus szalagos fánk, pezsgős fánk, bécsi fánk, pezsgőkrémes ekler fánk, csörögefánk pezsgős baracklekvárral vagy amerikai stílusú fánk

#fogyaszdfelelősséggel! #pezsegjegészévben

A pezsgőverseny linkje: Effervescents du Monde

A pezsgőről: Hungaria Rosé Extra Dry

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

FARMER MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Farmer Magazint a közösségi média oldalakon is!