A Covid-19 fenyegetettség letarolta a fesztiválpiacot, 500 főnél nem lehet együtt több ember… Hiszen egy fesztivál annál jobban megéri sokszor, minél nagyobb, meg úgy az igazi. Bizonyos méretek alatt nem érdemes felállítani a standokat, és ez bizony jóval 500 fő felett van. Emiatt a nyári borfesztiválok színe-java elmarad, ugyan operálnak nyitott pincékkel (pl. Bor, mámor, Bénye 2020.) és egyéb megoldásokkal, de a nagy buliknak annyi. Ki tudja, hogy ősszel mi lesz a helyzet? (emelkedik a szennyvizekben a vírus koncentráció) Semmi biztatót nem hall az ember, veszélyben a borfesztiválok Királynője: a Budapest Borfesztivál is a Várban…

Emlékszel Kicsikém a Westend tetején…

Ebben a fesztivál-ínséges időszakba robbant be a nagy ötlet. 500 fős létszám limittel egy miniborfesztivált rendeznek a Westend tetején. Tetőterasz, friss levegő, legyen este, kicsit már frissebb hűs szellő jár a napvitorlák között a lounge-ban. Kedveseddel a fűben ülve emeled a poharad kedvenc fehéredből, foodtrack autóból hozott frissensültet majszolsz és közben Caramel akusztikusan húzza a füledbe kedvenc dalodat. Kell ennél több? Ez maga a paradicsom a borranjongóknak, közel az éghez a természetben, de mégis a város, “belpest” kellős közepén.

Fotó: Nyulasi Gábriel István

Több mint 20 borászattal…

Húsz borászat az már nem is olyan kicsike rendezvény és még az ételszekció… Friss borokkal, ínycsiklandó gasztronómiai élményekkel és szuper zenei programokkal várunk augusztus 12-16. között a Westend Borpikniken, ahol több mint 20 magyar borászat és kézműves manufaktúra kínálatából válogathatsz.

Fotó: Nyulasi Gábriel István

Kóstold meg a hazai borászatok legfinomabb italait, falatozz a food truckok kínálatából és pihenj a napvitorlákkal fedett lounge-ban vagy akár a fűre terített puha pokrócokon.

Nyitvatartás

– augusztus 14. (péntek)  // 16:00 – 24:00
– augusztus 15. (szombat)  // 12:00 – 24:00
– augusztus 16. (vasárnap)  // 12:00 – 22:00

Fotó: Nyulasi Gábriel István

Koncertek

– auguszus 14. // 20:00 – Jeep Akusztik Piknik – Caramel akusztikus koncert
– auguszus 15. // 20:00 – Jeep Akusztik Piknik -Tóth Gabi akusztikus koncert
– augusztus 16. // 20:00 – Szerelem és szenvedély – Volver La Vida együttes koncertje

Kiállítók

– Borháló Westend
– Brill Pálinkaház
– Dúzsi pince
– Harsányi Pincészet
– Hilltop Neszmély Borászat
– Kardos Szőlőbirtok
– Katona borház
– Koch borászat
– Kovács-Harmat Pincészet
– Lisicza borház
– MAD Bubbles
– Mad Wine borok
– Mádi Sajt Manufaktúra
– Malatinszky Kúria
– Mészáros Pincészet
– Pannonhalmi borvidék
– Polgár Pince
– Stelázsi Borbutik naturális bor webshop
– Teleki Villány (Csányi Pincészet)
– Gallica sör truck
– Igyál Kincsem gin & prosecco bar
– Gingerfield & TonicHill
– Czider

Fotó: Nyulasi Gábriel István

Ételek

– A Séf és a Kertész
– Dezső! Food truck (2019. év food truckja)
– Kanálgép (2017. év food truckja)
– Moncheese Raclette
– Stelázsi gasztro
– Tölcsibe

Westend Borpiknik

Helyszín a Westend tetőkertje

Megközelítés: A Westend Bevásárlóközpontból, az 1. emeleten, középen található kijáraton keresztül. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a Bevásárlóközpontban maszk viselése kötelező!

A belépés ingyenes. A biztonságotok érdekében a résztvevők számát max 500 főben korlátozzuk. A létszám figyelése érdekében egy kapun keresztül engedjük be a látogatókat. Kérjük érkezz időben! A Tetőkertben keressétek kihelyezett kézfertőtlenítőinket is.

Szerző: Nyulasi Gábriel István

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

FARMER MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Farmer Magazint a közösségi média oldalakon is!