A mostani nyár sokaknak bizonyára a belföldi utazások jegyében telik majd, amihez remek segítség lesz a július közepén megjelent Balatoni Gasztrotérkép legfrissebb kiadása. Az immár fél évtizede megjelenő, a Balatont és vonzáskörzetét elsőként bemutató Gasztrotérkép a klasszikusok mellett ezúttal is is bővült újdonságokkal, és a már megszokott módon applikáció formájában is elérhető. A nyár folyamán indul a „Green Balaton” kampány is, melynek jegyében 68 facsemetét ültetnek a készítők, és szeretnék felhívni a figyelmet a környezettudatosságra és fenttartható szemlélet fontosságára.

Belföldön utazunk, jó tudni hol vannak a klassz helyek a Balatonnál

Megjelent a 2020-as Balatoni Gasztrotérkép! | Fotó: Pure&Pastel Photography

50 ezer példányban, összesen 68 vendéglátóhely részvételével jelent meg az idei kiadvány, a vírushelyzet miatt a megszokottnál egy hónappal később. A Balatoni Gasztrotérkép Applikáció idén is ingyenesen érhető el, így egy kattintással megtudhatjuk, hol vannak a hozzánk legközelebbi gasztrocélpontok.

Nagyon boldog vagyok, hogy végül az idei évben is megvalósulhatott a Balatoni Gasztrotérkép, hiszen sokáig bizonytalanság volt a vírushelyzet miatt. Most viszont úgy tűnik, hogy a szokásosnál is nagyobb segítség lehet az emberek számára akár a print térkép, akár az applikációnk használata, hiszen a legtöbben most belföldön utaznak majd. Igyekszünk továbbra is folyamatosan új ötletekkel segíteni közönségünket, akik most már több, mint 5 éve töretlen lelkesedéssel követik a munkánkat. 

– emeli ki a Balatoni Gasztrotérkép alapítója, Szauer Judit gasztro-kommunikációs szakember.

A Volvo Autó Hungária idén is támogatja a Balatoni Gasztrotérképet. | Fotó: Pure&Pastel Photography

Magyarország legszebb tájain a Volvóval

A tavalyi sikeres együttműködést követően ebben az évben is a Volvo Autó Hungária támogatja a Balatoni Gasztrotérképet, a “Kalandok Újratöltve – Az első utad hova vezet?” videósorozat július végén indul majd a közösségi médiában.

Számunkra nagyon fontos a biztonság, a természet, és a környezetünk védelme is. Az Első utad hova vezet? sorozattal ezeket az értékeket szeretnénk hangsúlyozni és megmutatni az embereknek, hogy érdemes elindulni, és felfedezni a legszebb tájakat.

– emeli ki  Sztárcsevity Andrea, a Volvo Autó Hungária marketing igazgatója.

A Balatoni Gasztrotérkép Applikáció idén is ingyenesen érhető el! | Fotó: Pure&Pastel Photography
A szokásosnál is nagyobb segítség lehet az emberek számára a print térkép. | Fotó: Pure&Pastel Photography

A környezettudatosság jegyében fákat ültettek

Az idei Green Balaton kampány jegyében minden Balatoni Gasztrotérképen szereplő helynek – összesen 68 – a Balatoni Gasztrotérkép csapata ültetett egy saját facsemetét a Plant a Tree Cocktail csapatának a közreműködésével.

Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet a fenntartható szemlélet és a környezettudatosság fontosságára.

– tette hozzá Szauer Judit.

Érdemes elindulni, és felfedezni a legszebb tájakat. | Fotó: Pure&Pastel Photography

Töltsd le te is az applikációt!

A Balatoni Gasztrotérkép applikáció ingyenesen letölthető, a kiadvány pdf formátumban is bárki számára elérhető a www.gasztroterkepek.hu weboldalról, a papír alapú térkép pedig továbbra is ingyenes, kétnyelvű (magyar és angol) és július közepétől megtalálható többszáz kiemelt balatoni és fővárosi turisztikai ponton a Funzine Distribution közreműködésével, valamint a Gasztrotérképen szereplő 68 partnernél is.

Kattints a képre a nagyobb felbontású változatért!

Megjelent a 2020-as Balatoni Gasztrotérkép!
Megjelent a 2020-as Balatoni Gasztrotérkép! | Fotó: Pure&Pastel Photography

Nyitókép: Pure&Pastel Photography

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

FARMER MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Farmer Magazint a közösségi média oldalakon is!