A Spar magyar termékinnovációkat támogató versenyének eredményeképpen új hazai élelmiszerek kerültek a vállalat 34 Interspar áruházának, valamint webáruházának kínálatába március végétől.

A Spar Magyarország csütörtöki tájékoztatása szerint a tavalyi Hungaricool by SPAR verseny során az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, kreatív élelmiszereket kerestek.

A magyar gazdák és családi vállalkozások, a magyar agrárium és feldolgozóipar melletti elkötelezettséget bizonyítja, hogy a vállalat a napi fogyasztási cikkek több mint 90 százalékát Magyarországon működő cégektől szerzi be – hangsúlyozta a közlemény szerint Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A csaknem 300 vállalkozást megmozgató versenyben legkiválóbbnak minősített nyolc termékinnováció támogatást nyert el, hogy minél jobb hatékonysággal, minél szélesebb vevőközönséghez jusson el. A forgalmazás mellett a nyertesek marketing és üzleti felkészítést is kaptak a Spartól. A nyertes termékek között vannak egyebek mellett pástétomok, ételalapok, üdítőitalok, szószok, lekvárok és desszertek is.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

FARMER MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Farmer Magazint a közösségi média oldalakon is!